Sophia van der Knaap

“In short, Sophia is an alchemist” zei een cliënt. Behalve dat is zij levenslustig, doortastend met de nodige pit. Sophia omarmt het leven en komt licht en luchtigheid brengen. Als therapeut en coach werkt zij holistisch en combineert wetenschap met mystiek vanuit oosterse en westerse geneeswijze. 

Naast haar bedrijf ” Sophia’s Flow” is zij sinds 2008 werkzaam als kinderfysiotherapeut op de klinische kinderafdeling van Rijndam revalidatie te Rotterdam. Hierin is zij gespecialiseerd in chronische pijn- en vermoeidheidsklachten en niet aangeboren hersenletsel. Verder is zij actief betrokken bij de seksualiteitscommissie op Rijndam.

In haar werkende jaren heeft Sophia verschillende studies en trainingen gevolgd om zich te blijven ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid en hang naar nieuwe en oude wijsheid. De laatste jaren verdiept zij zich in de fasciatherapie, pralaya yoga en het Taoisme, van waaruit veel kruisverbindingen ontstaan. Samen met haar vriend Jelle Steenbeek heeft ze in 2019 Lionwood opgericht.

Jelle Steenbeek

Jelles leven draait om playfulness en creativiteit. Hij heeft de vaste overtuiging dat…we must move to think. Hij gelooft dat windsurfen, SUP NK’s, martial arts en andere challenges in sport en de kou hem in balans houden in deze op hol geslagen maatschappij. Daarnaast deelt hij graag zijn brede scala aan methodes, tools en hacks met iedereen. Wegen tot het veranderen en creëren van meer bewustzijn, flow states en diepe staten van ontspanning.  

 “We leven in een soort uitdeiend kunstwerk waar we op ontelbaar manieren mee kunnen communiceren, niet slechts op de platte matrix-manier die we in de alledaagse ratrace gewend zijn“.

Naast Wim Hof instructeur, filosoof en schrijver is Jelle grafisch vormgever en live digitaal iIllustrator/cartoonist.