Mannenlezing Sexual Kungfu

Leer de basisbeginselen van de SEXUAL KUNGFU, een superpower van de TAOISTEN.

Alleen voor mannen!       

Er is een derde vorm van sexualiteit…een die de samurai op het slagveld al onverslaanbaar maakte. Een vorm die ons veiliger en bewustere mannen maakt. Die onze sexdrive niet onderdrukt of de vrije loop laat. Als de roze wolk van wilde sex en visuele prikkeling optrekt… wat is er dan nog op zielsniveau over van onze relatie? En wat als je nou eens kon stoppen met exsessief porno kijken? Zou dat je niet een hoop extra tijd en energie kunnen opleveren? Wil je die lege uithollende gewoonte omvormen? Dat kan…oude wijsheid uit het oosten gemixt met moderne neurofeedback wijst ons de weg.

In deze interactieve lezing kom je meer te weten over o.a. verschillende vormen van sexualiteit, seksuele ontwikkeling en de natuurlijke hang naar dopamine en overprikkeling. Je krijgt wapens tegen burnout en verruild stress voor een blijvend vakantiegevoel. Met vette plus dat je sexleven met en zonder partner een boost krijgt.

Hosts: Jelle Steenbeek en Sophia van der Knaap

Locatie: Vuurtorenweg 35, 2583 XL Den Haag

DATA 2020 volgen

Vrouwenlezing SEXUAL KUNGFU

Leer de basisbeginselen van de SEXUAL KUNGFU, een superpower van de TAOISTEN.

Alleen voor vrouwen!       

In deze interactieve lezing kom je meer te weten over o.a. verschillende vormen van sexualiteit, seksuele ontwikkeling en de hang naar dopamine. Het kan anders! Je kunt meer energie genereren en je immuunsysteem verbeteren middels sexuele kungfu technieken. Sneller die burnout uit en een blijvend vakantiegevoel. Met vette plus dat je sexleven met en zonder partner een boost krijgt. Maar ook werpt deze lezing een licht op onze huidig cultuur die hier en daar zeker een vleugje TAOistische wijsheid kan gebruiken.

Hosts: Jelle Steenbeek en Sophia van der Knaap

Vuurtorenweg 35, 2583 XL Den Haag

DATA 2020 volgen