Wim Hof Methode Workshop

27 Oktober

Het leven begint buiten je comfort zone! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw angsten en overtuigingen op de proef te stellen.     

Deze workshop bestaat uit de drie fundamentele peilers uit de methode die Wim Hof heeft ontwikkeld om zijn superpowers wereldkundig te maken. Voelen is begrijpen!

Ademwerk

Met de ademhalingsoefeningen van de WHM krijg je op een natuurlijke manier meer zuurstof = energie. Naast nog tal van andere gunstige fysiologische reacties. Voel hoe 30 minuten ademwerk al een flinke PH steiging teweeg kan brengen.

Koudetraining

Binnen de Wim Hof Methode wordt koude training ingezet om het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden, en weerstand op te bouwen. Dit doen we door gecoached het ijsbad in te gaan. No forcing…just experiencing.

Focus/Mindset

Meditatie zorgt voor mentale en fysieke kracht die nodig is om oefeningen en uitdagingen te doorstaan. Zowel ademwerk als de koudetraining dragen ook bij aan focus.

Jelle Steenbeek, jullie adem en ijscoach, heeft al een tiental jaren ervaring met ademwerk, fight or flight situaties en kou. Zijn kracht is je, via een veilige omgeving en instructies, de diepte van je eigen oerkrachten en de helende werking daarvan te laten beleven.

Gezonde lichte snack inbegrepen.

Meenemen: Makkelijk zittende warme kleding, zwemkleding en handdoek.

Kosten: € 99,-