Mannenweekend Eifel 14,15,16 februari

Wat betekent het om man te zijn anno 2020? We leven in een soms verwarrende maatschappij waarin jouw mannenrol steeds minder duidelijk is. Maar al te vaak vallen we terug in patronen of cultureel bepaalde mechanismen die onze energie opslurpen. Het is tijd om de volle verantwoordelijkheid van je man zijn op te komen eisen, en de kracht van je eigen autonomie te voelen.

Juist je kracht put je uit individuele speelse acties die vanuit je hart worden aangestuurd. We hebben afstand en ruimte nodig om onze innerlijke stem weer te horen. Daarnaast sta je dit weekend in verbinding met louter mannen. Mannen die elkaars gelijken zijn.

Het programma bestaat voor een groot deel uit fysieke activiteiten, gericht op jouw reis naar binnen. Denk aan lichaams- en ademwerk, grensverleggende fysieke uitdagingen en krachtige tribal initiatie-rituelen, waaronder een zweethut ceremonie. Daarnaast is er ruime aandacht voor reflectie, tijd voor jezelf en het ontdekken van de inspirerende locatie waar we zijn. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats.

De training start op vrijdag 14 feb om 15:00 en eindigt op zondag 16 feb om 15:00.

Het weekend vindt plaats op een bijzondere locatie in het prachtige Eifelgebied in Duitsland op ongeveer 2 uur rijden vanaf Eindhoven. Kosten voor deelname zijn 350,- euro per persoon. Dit is inclusief deelname, overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee.

Bel voor meer info: Jelle Steenbeek: 0641525859 of Matthijs Katsma: 0614299581