Wim Hof Methode Workshops

Het leven begint buiten je comfort zone! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw angsten en overtuigingen op de proef te stellen.     

In 2020 organiseren wij elke maand een Wim Hof Workshop in Den Haag. Scroll naar beneden voor de exacte data.

Deze workshops bestaan uit de drie fundamentele peilers uit de methode die Wim Hof na de fameuze Radboud studie heeft ontwikkeld om zijn superpowers inzichtelijk en voor een groot publiek toegankelijk te maken. Eenvoud is wat deze methode zo bekend heeft gemaakt.’Voelen is begrijpen!’ aldus Wim. 

Ademwerk

Met de ademhalingsoefeningen van de WHM krijg je op een natuurlijke manier meer zuurstof = energie. Daarnaast nog tal van andere gunstige fysiologische reacties. Voel hoe 30 minuten ademwerk al een flinke PH steiging teweeg kan brengen wat gunstig is voor het immuun-systeem.

Koudetraining

Binnen de Wim Hof Methode wordt koude training ingezet om het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden. En zodoende weerstand op te bouwen. Dit doen we door gecoached het ijsbad in te gaan. No forcing…just experiencing.

Focus/Mindset

Meditatie zorgt voor mentale en fysieke kracht die nodig is om oefeningen en uitdagingen te doorstaan. Zowel ademwerk als de koudetraining dragen ook bij aan focus.

Jelle Steenbeek, jullie adem en ijscoach, heeft al een tiental jaren ervaring met ademwerk, fight or flight situaties en kou. Zijn kracht is je, via een veilige omgeving en duidelijke instructies, de diepte van je eigen oerkrachten en je zelfhelende capaciteiten te te laten beleven.

Praktische info

Na aanmelding en betaling krijg je minimaal 1 week voor de workshop de laatste info per mail over programma/voorwaarden en bijzonderheden. De workshop duurt van 11:00 tot 16:00 (tenzij anders aangegeven). Gezonde lichte snack inbegrepen (evt. allergieen graag doorgeven). Koffie/Thee/water aanwezig. Meenemen: Makkelijk zittende warme kleding, zwemkleding en handdoek.

Kosten: € 120,- (incl.btw.)

App/sms je aanmelding door naar Jelle Steenbeek 0641525859

Workshopdata in 2020 (meestal zaterdagen op de vierde week vd maand):

27 Juni / 26 September / 24 Oktober / 28 November / 19 December